verze pro tisk

Vltava - návrat legendy

Vltava - návrat legendy

Oblíbili jste si kapelu Vltava a chyběly vám její koncerty? Ve středu 30. 6. máte možnost tuto legendární skupinu vidět po několikaleté přestávce opět v akci. Kde a kdy? V Zach´s Pubu od 21:00. Vstupné stojí 200 Kč v předprodeji nebo 250 Kč na místě.

Originální kapela je po sedmi letech zpět

Po sedmileté pauze kapela letos v červnu oznámila, že se rozhodla obnovit svou činnost a vrací se na pódia. Tato formace, aktivně působící v letech 1986 – 2003 (s krátkou přestávkou v letech 1988 – 1989), je považována za jeden z nejoriginálnějších českých hudebních počinů. Zakládajícím členem a autorem většiny písní byl Robert Nebřenský, známý mnohým též z různých filmů, seriálů či reklam.

Nový repertoár, ale i osvědčené hitovky

V sestavě nové Vltavy Nebřenský (kytara, zpěv) samozřejmě nechybí, dále zde najdeme Martina Vajgla (bicí) a Františka Svačinu (klávesové nástroje), kteří byli členy i v roce 2003. Jejich novými spoluhráči jsou Tomáš Uhlík (basa) a Peter Binder (kytara), který již se skupinou spolupracoval v roce 1994, kdy byl hostem na debutovém albu Mládí i tak velkou lásku bere s humorem. Obnovená kapela chce produkovat nový repertoár, přičemž se však rozhodně nechce distancovat od své původní tvorby, takže posluchači se mohou těšit i na své oblíbené hity.


Hodnocení

Hodnocení: 4.5 hvězdiček/ Hodnoceno: 2x

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!