verze pro tisk

Ill Fish v Buena Vistě

12. duben 2010

Nabídka kulturního dění v západočeské metropoli je každý týden poměrně rozmanitá. Milovníci kvalitní hudby si jistě nenechají ujít příležitost vychutnat si koncert známé plzeňské kapely Ill Fish, který se koná v sobotu 17. dubna v klubu Buena Vista v Kollárově ulici. Tento podnik je poslední dobou zastávkou mnoha renomovaných kapel z celé České republiky.

Kapela Ill Fish vznikla v roce 2001 jako pětičlenná sestava s dvěma kytarami. Během let doznala změn v obsazení, nicméně zachovala si svůj energetický projev, díky kterému je stále populárnější nejen u plzeňského publika, které kapelu již velmi dobře zná, ale stále více se jí daří oslovit publikum po celé republice. Kapela svou tvorbou navazuje na regionální úspěšné formace v moderním pojetí rocku bez využití samplů apod.a s tradičními nástroji. Během desetiletí odehrála desítky samostatných koncertů a navštívila renomované hudební festivaly, kde se vystřídala po boku tuzemských i zahraničních hvězd rockové scény. Její původní repertoár, ve kterém měla zahrnuty převážně převzaté skladby dnes již prakticky bez výjimky nahradila originálními písněmi a texty.

Zazní staré i nové hity

Na koncertě v Buena Vista se můžete těšit na výběr těch nejznámějších písní z jejího repertoáru, hlavně z jejich zatím posledních alb Another Wine a novinky Redshaped. Po koncertu bude samozřejmě možné si tato alba zakoupit.

Takže nezapomeňte, koncert začíná v sobotu od 21 hodin, vstupenky je možné zakoupit i přes internet. V předprodeji stojí 50 Kč, na místě pak vstupenka vyjde na 80 Kč. Nenechte si ujít další ze skvělých koncertů Ill Fish.

Zobrazeno: 4206x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!