verze pro tisk

TZ: Je Šeříkovka stále uzavřená, nebo se v ní začne něco dít?

17. září 2013

Ano je tomu tak, již od května letošního roku je pravidelné místo konání koncertů v Šeříkové ulici uzavřeno. Po dlouhých průtazích a prodloužení stavebních prací se však kulturní dům probouzí ke svému životu.

Nový nájemce kompletně předělal prostor restaurace a pivnice. Ve spolupráci s městskou částí 2 Slovany došlo ke kompletní rekonstrukci toalet u velkého sálu a vystavění nových pro restauraci.

Nákladná investice proměnila Šeříkovku

Celkové investice přesáhly 1 milion korun a jak říká nový provozovatel Michal Gracík, investice to nejsou poslední: “V této první etapě jsme společně s UMO2 opravili a vylepšili to nejnutnější, včetně nového baru v předsálí, druhá etapa je pak plánována na léto příštího roku. Všechny práce již finišují a my kompletujeme kulturní program na letošní podzim, zimu a začátek roku 2014” dodává.

Program Šeříkovka
Program Šeříkovka

V celkovém programu se objevují jména oblíbená a známá z Šeříkovky, ale i jména nová, nikdy v Plzni, nebo v Šeříkovce vystupujicí.

Od října znovu skvělé koncerty

Jako první si svoji premiéru vyzkouší oblíbená kapela Walda Gang s frontmanem Vláďou Šafránkem na Otevíračce 11.října. “Důležitou změnou je vytvoření druhé malé scény v pivnici a proto již na Otevíračce bude na této scéně samostatný program.” upozornil nás Michal Gracík.

“Na Otevíračce to bude kapela Anakonda Benda a funkový Buster Nixon!” Ve výčtu kapel na další období pak nechybí Odyssea, Aleš Brichta, Argema, Krucipüsk, Dymytry, Pretty Maids z Dánska, Hudba Praha, Arakain a mnoho dalších. Program proto koresponduje s novým logem Šeříkovky jehož hlavní dominantou je kytara, která je součástí dobré rockové a bigbeatové hudby!

Tisková zpráva

Zobrazeno: 6013x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

666

pondělí, 30. prosinec 2013
09:53

JAK NĚKDO MŮŽE PLATIT ZA TAKOVÝ HOVNA


posted by: 666 [Odpovědět]

lsF1R9NeXy

neděle, 7. srpen 2016
06:58

All things corendsied, this is a first class post


posted by: lsF1R9NeXy (3n082dlz(a)outlook.com) [Odpovědět]