verze pro tisk

Startuje soutěž o nejlepší bary, kluby a kavárny České republiky CZECH BAR AWARDS 2010

21. červen 2010

/PRAHA 21.června 2010/ Od 21. června do 15. září 2010 probíhá hlasování veřejnosti ve třetím ročníku soutěže CZECH BAR AWARDS 2010, která představuje nejlepší bary, kluby a kavárny České republiky v těchto kategoriích:

  1. Julius Meinl Coffee Nejlepší cafe bar/kavárna [CAF]
  2. Krups Nejlepší design bar [DES]
  3. Absolut Nejlepší cocktail bar [COC]
  4. Bohemia Sekt Nejlepší hotelový bar [HOT]
  5. Staropramen Nejlepší klub [KLU]

Hlasuje se prostřednictvím internetu na www.barawards.cz nebo pomocí sms na tel. čísle 602 222 226 ve tvaru: KATEGORIE JMENO PODNIKU MESTO Například: “CAFÉ U KONVICKY PRAHA“ (cena sms je dle tarifu hlasujícího).

Tři podniky, které v hlasování veřejnosti získají největší počet hlasů budou nominovány do finálového výběru. Tam budou zařazeny i tři podniky nominované experty na danou soutěžní kategorii. Z finálové šestice pak vítěze vybere odborná porota, na základě osobních návštěv inkognito, podle přísných hodnotících kritérií.

Ze všech došlých hlasů budou vylosováni 2 výherci, kteří získají zapůjčení luxusního japonského vozu INFINITI FX na víkend. Zapůjčení tohoto vozu, avšak na celý týden, získají také vítězové všech soutěžních kategorií Czech Bar Awards 2010, kteří navíc získají hodnotné ceny od partnerů svých kategorií.

CZECH BAR AWARDS je nejprestižnější událost na české barové scéně, organizovaná B2B časopisem Barlife. Je pořádána ve spolupráci s Českou barmanskou asociací, za podpory Asociace hotelů a restaurací a SCAE (české sekce Coffee Association), jejichž zástupci jsou i porotci finálového výběru jednotlivých kategorií.

Slavnostní vyhlášení nejlepších barů, klubů a kaváren České republiky se koná 11. října 2010.

Zobrazeno: 4869x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!