verze pro tisk

Tipy na víkend 6.-8.8.2010

Tipy na víkend 6.-8.8.2010

Tak tu máme zase víkend. Předpověď počasí sice neslibuje žádná velká vedra, ale snad náš region minou slibované deště a my tak budeme moci vyrazit zase někam za zábavou a dobrou hudbou.

Czech Rock Block

I tento víkend slibuje potěšení pro příznivce mnoha žánrů. Na severním Plzeňsku si dají dostaveníčko bigbíťáci, v Plasích se totiž koná už 17. Ročník open air festivalu Czech Rock Block . Kromě německých Bonfire zahrají také například Kreyson, Škwor nebo Krucipüsk. Z Plzně je to kousek, takže se jako tradičně čeká velká návštěva.

Muzika 2010

Ti z nás, co neholdují ostrým zvukům kytar a bicích, zvolí spíše folkový festival Muzika v Hrádku u Rokycan. Během pátku a soboty se zde na scéně představí třeba Karel Plíhal, Samson a jeho Parta, Robert Křesťan, chybět samozřejmě nebude ani Cop.

Pig Fest

Aby toho nebylo málo, v Příchovicích u Přeštic se zas budou moct v pátek vydovádět příznivci jungle, breakbeatu, dnb a dubstepu, v sobotu pro změnu milovníci techna, houseu, minimalu a tranceu. Koná se tu totiž Pig Fest Open Air, který se do Příchovic přestěhoval z rokycanského letiště. Pořadatelé připravili tři zastřešená pódia.

Jak vidno, každý si i o tomto víkendu přijde na své. Tak zvedněte svoje zadnice a hurá do společnosti. Dejte jenom pozor, abyste po přílišné konzumaci pivka a dalších pochutin neskončili někde na záchytce. Všeho s mírou.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!