verze pro tisk

Akustická rocková kapela Goodfellas se opět představí v Plzni

21. duben 2010

Akustická rocková kapela Goodfellas tento týden opět vystoupí v Plzni. Ve čtvrtek bude v klubu Pod Lampou soutěžit v soutěži Můza 2010, v sobotu se pak představí na Plzeňském Majálesu. Objev západočeské scény hraje od 14 hodin na Altán Stage.

V loňském roce Goodfellas vystartovali na českou klubovou scénu a za úspěšnou expanzi z domácích západních Čech byli týdeníkem Mladá fronta - Sedmička nominováni na Kulturní událost roku 2009 v Karlových Varech. Zvítězili v diváckém hlasování na prestižním festivalu Broumovská kytara, obsadili také první místo v regionální soutěži kapel Karlovarská rocková mapa.

V neposlední řadě vydali desku „Sweet and Lowdown“ a odehráli více než stovku živých koncertů. „Tolik nadšení, pozitivní nálady a instrumentální vyhranosti pohromadě se často nevidí. (...) Pop, rock, funk, hip-hop, jakýmkoliv směrem se Goodfellas vydají, zní to živě, energicky a zajímavě,“ píše o kapele magazín Musicserver.

Aktuálně jsou Goodfellas na společném turné po ČR s kapelou 100°C. Hned zkraje roku 2010 přidali k úspěchům také vítězství v soutěži Sázavafest Battle, kterým si zajistili účast v hlavním festivalovém programu. V letní sezóně tak vystoupí na čtyřech desítkách festivalů.

Zobrazeno: 4213x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!